Mai 21, 2012, 01:10:54 am

Autor Subiect: Muuuuuugi  (Citit de 73 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Big

• Administratori
  • Membru
  • Mesaje postate: 151
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
Muuuuuugi
« : Februarie 06, 2012, 10:00:53 pm »
http://www.mugi.co.uk/

Interesanta idee, am construit si eu unul. Timp de munca efectiv, cateva ore. Rezultatul interesant. Evident ca al meu este fara motor, si merge foarte bine pe vant puternic la panta.

Frogs can fly!

Offline Asterix

• Membru Nou
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
Re: Muuuuuugi
« Răspuns #1 : Februarie 23, 2012, 10:20:35 pm »
Am si eu o aripa din aceasta facuta  dar cu o schema de culori diferita si cu motor. I-am montat un motor foarte ieftin cu KV mare (era recomandat pentru elicopter clasa 450) si o elice 5x4 (ramasa de la un minimag cumparat mai demult).
In combinatia asta nu este chiar pentru relaxare dar este distractiva dupa ce te inveti cu apucaturile ei. Oricum este deosebit de rezistenta, la mine fiind prima aripa am dat de cateva ori cu ea de pamant pana sa reusesc sa o lansez si sa o aterizez in conditii optime.

Sorin

Offline Big

• Administratori
  • Membru
  • Mesaje postate: 151
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
Re: Muuuuuugi
« Răspuns #2 : Februarie 24, 2012, 12:01:38 pm »
Eu cand am vazut prima data materialul.... m-a apucat durerea de masele: invatat fiind cu balsa, fibre, deproane sau elapoare, cartou'DePlastic mi s-a parut absolut nelalocul lui! Insa constructia extrem de rapida si usoara, si apoi rezistenta aproape nelimitata la zbanguri si crashuri m-au convins ca este totusi ok.

Una peste alta merita cele cateva ore de ciopleala, modelul este exotic si zboara binisor, pe vant puternic este singurul pretendent in zborul la panta  :)

Asa ca spor!
Frogs can fly!