Am concuramentat si eu cum am putut in anii 2008(loc 6), 2009(6), 2010(4 pentru cau absentat unii), 2011(7). Nu mai stiu cati au fost, dar in general au fost sub 10 concurenti.
Deci n-am fost varf niciodata si nici nu aveam cu ce. Am inceput cu un model de 1.4m (Grand Slam), destul de bun pentru dimensiunea lui (2 ani) si am continuat cu Angel de 1.6m inca 2 ani. Acuma trebuie sa trec neaparat la unul de 2m. Timp e din ce in ce mai putin de zbor, dar nu are importanta. In 2011 am zburat foarte putin, aproape numai in concursuri (Iasi, Bacau).
Privind in urma, imi pare rau ca n-am trecut la model de 2m din al doilea an. Aveam cu ce, dar lenea....
Cei de la Iasi au reusit sa organizeze in 2010 si 2011 niste concursuri, in conditii foarte bune. Acolo am reusit sa-mi fac zborurile.
Cautand pe forumul bulgaresc Modelistika.com, am descoperit vreo trei baieti care isi lucreaza modele cap-coada sau pregatesc unele cumparate:
Biplan benzina - 2011Model mai mic, demodat - 2006Sickle - 2011Bulgarii se respecta mai mult ca noi si isi traduc
reglementele sau alte materiale inrudite.
Cine vrea sa vada mai multe, poate sa intre pe
www.f3a.fr - e dedicat si cu acces numai prin logare.
Pentru anul in curs, avem de facut P13, care sper sa se ataseze.
Va urma.